Skandinaviska Institutet

Varför åka?

Varje år reser miljoner amerikanska barn i åldrarna 6 – 16 år, fulla av förväntningar, för att spendera 1 – 8 veckor på ett ”summer camp” någonstans i USA. Camp America söker därför ledare från 18 år, som vill arbeta på sommarläger i USA inom en lång rad områden (som varierar mellan de olika lägren). För att söka bör du vara social, aktiv och vara full av energi. Vi kan garantera dig att det blir en sommar du aldrig glömmer – med minnen, erfarenheter och nya vänner för livet!

Förenklat kan man säga att det finns två olika sorters arbeten som du kan välja mellan: Counsellor och Campower. Men inom varje område så finns det en stor variation av arbetsuppgifter. Som ”Counsellor” arbetar man som ledare för barnen. Oavsett var barnen är eller vilken aktivitet de håller på med så är Counsellorn där för att hjälpa till och se till så att barnen har trivs och har det bra.

Hör gärna av dig till oss om du känner att du vill gå igenom dina möjligheter att söka utifrån dina kunskaper och erfarenheter. Här följer en lista på  områden du kan arbeta inom.

Områden för Camp Counsellor:
*Astronomi *Motorbåt *Badvakt  *Riding *Bonde, ta hand om djur *Riflery *Bågskytte  *Rock Climbing *Cirkus  *Rodd *Emotionella funktionsnedsättningar*Scuba Diving *Fysiska funktionsnedsättningar *Segling *Fäktning *Simning *Golf  *Socialt arbete *Gymnastik *Surfing *Inlärnings svårigheter *Tennis *Jet Ski *Undervisa judendom *Kanot *Utbildad lärare för 4-16 åringar *Kajak  *Volontär/ frivilligt arbete *Keramik *Wakeboarding *Klättring vägg/torn *Water-Skiing *Konstsim *Vindsurfing *Kristina bibelstudier *Yoga *Magi *Mentala funktionsnedsättningar

De svart markerade områdena är high demand område vilket innebär att det finns ett extra behov efter ledare inom dessa områden.

Just nu är behovet av instruktörer för vattenidrotter, ridning, tennis, klättring, cirkus, yoga och special needs extra stort, så om du har någon av dessa kvalifikationer finns det större möjlighet för en snabb placering!