Skandinaviska Institutet

Returner

Vad roligt att du vill återvända till USA för ännu en sommar på camp! Här har vi samlat lite information om hur det går till att åka i väg som returner.

Den största skillnaden mellan när du ansökte för din första sommar och som returner är att om du väljer att åka tillbaka till ditt gamla läger kommer din ansökan endast ske genom Camp America, då London kontoret ansvarar för alla returners som återvänder till samma läger.

Om du väljer att åka till ett nytt läger krävs det att du gör en intervju med oss på Skandinaviska Institutet precis som du gjorde innan din första sommar.
Ansöknings processen är enklare då databasen mycamp har sparat dina uppgifter från tidigare år, så det är mindre delar du behöver fylla i.

Detta får du
Som en Camp America Returner får du framför allt annat åka tillbaka till lägret och åter uppleva det roliga, äventyren och vännerna igen! Förutom detta, får du som ett Camp America Returner en mängd andra saker…

Förstklassig kundservice
Oavsett om du åker tillbaka till ditt gamla läger eller väljer att upptäcka ett helt nytt läger kommer Camp America ge dig förstklassig service och hjälpa dig genom hela processen precis som under din första sommar. Om du väljer att åka tillbaka till samma läger behöver du inte göra någon intervju vilket innebär att du gör din ansökan direkt genom Camp America.

Betala mindre än du gjorde under din första sommar!
Det är enkelt – som en Camp America returner är kostnaden för att delta i programmet mindre än det gjorde första sommaren –detta är ett sätt för oss att visa vår uppskattning för din loyalitet.

Förhandla din egen lön!
En av de stora fördelarna för dig som returner är möjligheten att förhandla om din egen lön, direkt med ditt läger – och himlen är verkligen gränsen här! Generellt kan sökande förvänta sig en minimal ökning från ditt första år på cirka $ 300, men det går att förhandla till att höja lönen ytterligare.

Arrangera din egen transport till och från Camp –eller ta en CA Flight!
Camp America ger dig också möjlighet och flexibilitet att antingen ordna din egen transport till lägert eller välja CA flight paket – som tar bort kostnaden och besväret med att betala för ditt flyg direkt. Om CA flygningen alternativet väljs kommer CA helt enkelt dra kostnaden från din lön- vilket betyder att du endast betalar en mycket liten kostnad för att faktiskt ta dig tillbaka till lägret!

Goda nyheter för  din Camp Director!
Från ansökningen 2013 kommer ingen  program kostnad debiteras från ditt läger – om du väljer att ordna egen transport. Detta innebär i huvudsak att vi ger bort dig gratis och detta kan endast sätta ett leende i ansiktet på din Camp Director! Om du väljer CA flygningen kommer vi bara att debitera ditt läger för priset för din flygresa, som i sin tur kommer att dra detta pris från din lön- alltså i huvudsak understryker vi att dit läger inte längre behöver betala programavgift!

Heltäckande sjukförsäkring
Ditt Returner paket kommer att säkerställa att du kan skeppas iväg till lägret trygg i vetskapen om att du är fullt täckt för alla knölar eller repor som förhoppningsvis inte kommer att inträffa. Om det gör det då du helt skyddad för att få vård vid sjukdom eller olycksfall, både medan du är på läger och efter lägret, när du njuter reser runt efter Camp!

Mer information om returners hittar du här.