Skandinaviska Institutet

Au pair i USA:
Bästa sättet att uppleva Amerika!

Ansök här

Din värdfamilj

Våra väletablerade intervjuprocesser är utarbetade för att säkerställa att både au pairer och värdfamiljer väljs omsorgsfullt. Många av våra amerikanska värdfamiljer har redan tidigare välkomnat au pairer i sitt hem och förstår de utmaningar du står inför när du blir en del av en annan familj och kultur. Våra familjer är placerade över hela USA. Alla familjer har olika livsstil beroende på arbetsscheman, barnens ålder, var de bor och deras intressen. Vi gör vårt bästa för att matcha dig med en värdfamilj vars barnomsorgsbehov passar din erfarenhet och vars livsstil och intressen kompletterar dina.

Välj au pair-inriktning

Vi är ensamma om att kunna erbjuda tre olika program. Detta ger dig fler valmöjligheter inför ett upplevelserikt och spännande år i Amerika! Au Pair in America är den perfekta kombinationen av att arbeta, studera och resa i USA. Au Pair Extraordinarie är till för dig som har läst barn- och fritid, är utbildad barnskötare, eller som har arbetat heltid med barn under minst 2 år. EduCare in America är programmet för dig som vill lägga större fokus på dina studier.

Vanliga frågor

Hur tidigt bör jag söka?

Vi rekommenderar att du ansöker så snart du bestämt dig för att delta i au pair-programmet. Du bör söka minst två – sex månader innan du vill resa. Om du vill påskynda din ansökan, så kontakta oss så går vi igenom detta med dig.

Kan jag välja var jag vill bo?

Vi tar hänsyn till de önskemål du har gällande ort etc. Vi kan inte garantera ort, men vi gör vårt bästa. Au Pair in America placerar au pairer i 165 områden i 35 stater. Vårt mål är att hitta den familj som passar dig bäst.

Kan jag åka hem om jag har hemlängtan?

Vi ger dig allt stöd som behövs om du skulle få hemlängtan. Du kan tala med oss i Sverige eller med familjen och ditt ombud på plats. Det är naturligt att kunna få hemlängtan, men för de flesta går det snabbt över. Om du väljer…