Skandinaviska Institutet

Kan jag söka?

Ja, om du…

  • är mellan 18 och 30 år
  • har gymnasiekompetens
  • har minst 200 timmars barnerfarenhet från att vara barnvakt utanför familj/släkt
  • har giltigt körkort
  • har ett utdrag ur polisregister
  • har tillgång till Internet och en giltig e-postadress som kan nås regelbundet
  • är tillgänglig i minst 3 månader för avresa (exakt avresedatum fastställs vid en placering
  • allmän hälsodeklaration
  • Om du anländer till din värdfamilj mellan oktober och december måste du kunna stanna i minst 9 månader

Visumkrav:
För att erhålla ett Working Holiday visum behöver du…

  • ha giltigt pass
  • bo utanför Nya Zeeland vid tiden för ansökan
  • inte tidigare ha ansökt om ett Working Holiday visum
  • kunna betala visumansökan med ett kontokort