Skandinaviska Institutet

Priser & Info

Vi har satt ihop ett omfattande program, avsett att ta bort bekymren med att ta sig till Australien, leva där och återvända hem. Vi ger dig support både här i Sverige och på plats i Australien.

Visum
Som au pair reser du på Working Holiday-visum. Visumet ger dig möjlighet att stanna i upp till 12 månader i Australien. Visumet kan endast användas en gång i livet. Efter tiden som au pair kan du fritt bestämma vad du önskar göra de återstående månaderna. Möjligheterna och alternativen är många – du kan resa och uppleva platser du inte hunnit med eller arbeta, skapa ytterligare erfarenheter och kontakter. Eller varför inte göra både och?

Fickpengar
Din värdfamilj ger dig fickpengar på AUD 240-290 per vecka, beroende på antalet arbetade timmar i familjen. Personliga utgifter (till exempel telefonsamtal eller bensin) står du själv för. Om du arbetar mer än de timmar som är överenskommet, är ersättningen för de extra timmarna 7 AUD per timme

Avslutningsbonus
Efter att du fullföljt din au pair-vistelse hos familjen kommer du att få en avslutningsbonus på 500$, vilket kan komma väl till pass om du funderar på att resa runt på egen hand i Australien eller söka andra jobb för återstoden av ditt Working Holiday-visum.

Tillgänglighet för familj och vänner
Om du önskar resa runt efter din au pair-tid kan du använda vårt kontor i Sydney som din fasta postadress. Dessutom vet din familj och vänner vart de kan vända sig om de inte kan nå dig direkt.

Förlängd support
Även efter dina sex månader som au pair är våra kolleger i Sydney tillgängliga dygnet runt och finns där för dig om du behöver hjälp – vid olycksfall, sjukdom eller andra svårigheter.